Nem olyan sokrétű a videós referenciám, mint a zenei, de ahhoz képest, hogy csak pár éve művelem, már jónak számít. A felhozatalban videoklippek, reklámvideók, színházi felvételek láthatók és animációs film is található. Néhány munkám, például a Vastag Csaba és a Tolvai Reni koncertanyagának részletét szerzői jogi okokból nem tehetem ki, de ilyen is volt.

Steps of Broadway

Egy már nem létező tánccsapat promója

Promó videó

Egy diszkós buli promó videója

Retro Party

Egy egyszerű videós ajánló.

Casanova - Premier előtt

A Casanova Night Musical előkészületeiről készült rövid összefoglaló

Magyar buli - Club Spaten

Egy Buli promó videója

Casanova promo

Az előadásról készült DVD anyag rövid promója. A teljes anyagot is megtalálhatjátok a Casanovás cikkben.

Anyósfesztivál

Minden évben megrendezésre kerül az anyósfesztivál, ahol a legkülönfélébb vicces erőpróbát kell kiállniuk a versenyzőknek

Hoolywood Project - Hírnév

Ez itt az első komolyabb animációs munkám. Nem megrendelésre készült, hanem én akartam csinálni egy ilyen anyagot.

Sheela - Stop the fight

Ennek a klipnek a forgatása leginkább azért volt nehézkes, mert gyorsan kellett haladni. Egy nagy stáb dolgozott a produkción és nehéz volt az időbeosztást összehangolni.

Sheela - Summer rain

Ez a klip félig spontánul jött létre. Csak azt tudtuk, hogy csinálunk egy klipet és hogy lesz benne víz. Az esős jeleneteknél mivel az eső nem akart esni, Sheela párja fröcskölte a vizet az égbe.

Mask - Ne pense pas à moi

Ma már nem létezik a Mask együttes, de egykor a tagja voltam Barabás Miki barátommal egyetemben. A mészkőbányában szétsültünk olyan meleg volt, de nem ezért van tűz a klipben.

Mask - Ballada

Hogyan kell nulla forintból klippet csinálni? Ezt a klipet otthon vettük fel. Az egyik legnagyobb gondunk az volt, hogy csak egy helyen volt összefüggő fehér fal és az is kicsi volt. Sajnos ebből fakadóan ciki vagy nem ciki, de a balos gitár jobbossá változott, viszont a húrozást elfelejtettük felcserélni.

Mask - Minden hazavezet

Erre a klipre vagyok a legbüszkébb, ugyanis itt még nem volt lehetőségem komolyabb dslr kamerával dolgozni. Csak egy kis képérzékelős superzoom-os fényképezőm volt, mégis ezt kompenzálni tudtam a látvánnyal. Maga a klip 3 hónapig készült. Mire a végére értem azt mondtam, hogy több Timelapse videót nem akarok csinálni.

Mask - Ping Pong

Ennek a klipnek a forgatásakor sem volt még dslr kamerám, ezért abból főztünk amink volt. Igyekeztünk a történettel ellensúlyozni a képi világ gyengeségeit. A Mask klippek jellemzően alacsony költségvetésből jöttek létre, ezért kellett mindig valamivel trükközni.

Youtube reklám

Egyszerűbb Youtube rekám.

Youtube reklám

Ez is egy egyszerűbb reklámanyag. Itt a narráció is az én hangom.

QuesTour reklám

Ebben a videóban csak narráció hangként dolgoztam.

Pizza King reklám

Ez csupán egy nagyon egyszerű hang nélküli, ledfalra készült videóanyag.

Youtube reklám

Líra.hu könyvajánló