Ezen az oldalon az általam tervezett szoftverek egy részéből láthattok egy összefoglalót.

Custom reverb

Zengető szimuláció, rengeteg extra funkcióval. A megszólaltatott reverb például gate szekvenszerrel is vezérelhető. A visszaverődés is szimulálható vele.

Keyzone Classic

Egy kitűnő hangú zongora VST-i szoftver MAC és Windows oprendszeren egyaránt.

Mid/Side Stereo Image Modifier

Egy speciálisabb térérzetnövelő szoftver amelyben a hanganyagot 4 frekvenciatartományban tudjuk kezelni. Továbbá a térérzetet reverb használatával is tudjuk változtatni. Ezt is frekvenciatartományonként.

Mid/Side EQ.

Egy hagyományos Equalézerhez képest, ebben az EQ-ban a monó és a sztereó jelet külön is tudjuk alakítani.

Godlike 3 Mastering plugin

Az egyik legbonyolultabb szoftver amit valaha készítettem. Több éves fejlesztés eredménye ez a program, amely egy elég komoly mastering plugin, hatalmas mennyiségű funkcióval. Talán nem olyan felkapott, mint az Ozone, de megéri a pénzét.

Violent Delay

Ez a delay a szokványos funkciók mellett rendelkezik pár extra funkcióval. Így a delay hangja menet közben megfordítható, revese módban szólal meg. Továbbá Phaser, chorus, és automatizált filter segítségével tovább bolondítható a hang.

Tube Virtualiser

Egyszerű, de nagyszerű szoftver amely arra hivatott, hogy csöves emulációval kiegészítve olyan mély/magas frekvenciákat generáljon egy zenében, amelyet egy sima EQ nem képes megcsinálni. Különösen alkalmas olyan zenéken, ahol az EQ már csak olyan szélsőségesen magas értékeken hoz eredményt, ami a hangerő növelésének rovására megy. A Tube Virtualiser ugyanis úgy emeli a mély frekvenciák hallhatóságát, hogy az kevésbé megy a hangerő maximalizálás rovására.

WT-01 RED SYNTHESIZER

Ha a Godlike programozása nehéz volt, ez majdnem lehetetlen a számomra. Mégis elkészültem vele. Ez egy rétegzett Wavetable szintetizátor, de olyan sok rejtett és látható funkció van benne, hogy megszenvedtem vele mire elkészültem. Továbbá a szoftverhez van egy wavetable editor is. Ezzel a szoftverrel túlnőttem magamon és sikerült valami olyat csinálnom ami nemzetközileg is top kategóriás.

Sound Recovery

Ez a szoftver megpróbálja a rossz minőségű, érthetetlen hanganyagokat feljavítani. Pontosabban olyan dialógusok, hangfelvételek feljavítását lehet végrehajtani vele , ahol a magas, közép frekvenciatartomány teljesen elveszett. A szoftver a felharmonikus torzítás segítségével érthetővé varázsolja a menthetetlennek hitt hanganyagot. Nem ismerek olyan szoftver amely kifejezetten erre a célra készült volna, szóval ez egy igazán eredeti ötlet volt.